profil

Expedits kärnkompetens är butikslösningar för detaljhandeln. Marknadens bästa utbud från en enda leverantör – det är Expedit-koncernens erbjudande.


Expedit-koncernen är en stark och seriös partner när det handlar om butikslösningar för detaljhandeln. Vi har sammanfört kreativa designers och moderna produktionsanläggningar under ett och samma tak, vilket resulterat i en effektiv och flexibel process från idé till färdig produkt, samtidigt som vi säkerställer att butikslösningarna uppfyller Expedits höga krav på kvalitet och funktion.

Expedits sortiment innefattar allt från entrésystem och kundvagnar till butiksinredning och kassadiskar. Detta kombinerat med vår mångåriga erfarenhet och projektledningskompetens gör Expedit till en stark samarbetspartner, som kan hjälpa dig att skapa en väldefinierad profil, ökad försäljning och ökad flexibilitet.

Marknadens bästa utbud från en enda leverantör – det är Expeditkoncernens erbjudande. Förutom våra egna varumärken och system marknadsför vi även en heltäckande produktportfölj från Wanzl, Europas största tillverkare av inredningar och utrustning för butiker. 

Expedit har 325 erfarna medarbetare i Danmark, Sverige, Norge och Finland, vilket gör oss till en av Nordens största leverantörer av butikslösningar.

 

Expedit – i korthet

Butiksinredningspartner för detaljhandeln
 
Produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Lettland (totalt 41 000 kvm)
 
Försäljningskontor i Danmark, Sverige, Norge och Finland
 
Samarbetspartners med Wanzl – Europas största leverantör av butiksutrustning
 

Koncernomsättning 2015 på 426 miljoner DKK.