Nio butiker i maj och juni

Expedit_JEM_FIX
 

"jem & fix är en byggmarknad med lågpris som sin kärna, och vi har ett tydligt definierat mål om att vi vill vara billigast. Vi vill också erbjuda alla våra kunder samma låga pris, oavsett om de köper en eller tio gipsskivor. Pricerunner har utsett jem & fix till Danmarks billigaste byggmarknad för tredje året i rad. Med det fastställs det på allvar att vi är på rätt väg och är på marknaden där vi vill vara,” säger sälj- och inköpschefen hos jem & fix, Claus Petersen.

Expedit_JEM_FIX
 


Expedit har i maj och juni lyckats leverera nio jem & fix-butiker i Danmark och gläder sig över ett gott samarbete med den framgångsrika byggmarknadskoncernen. ”Vi har samarbetat med jem & fix om inredning av deras butiksnät under flera år. Kännetecknande för vårt samarbete är nära dialog och utveckling. Vi optimerar löpande inventarielösningar till gagn för både kunder och personal – alltid med målet att optimera försäljningen,” säger Frank Kusk, Key account manager hos Expedit.

Expedit_JEM_FIX

Ett annat viktigt mål för jem & fix är att nå 125 butiker i Danmark, så att kunderna upplever att det alltid finns en lokal jem & fix i närheten. Med öppnandet av butik nr 100 tisdagen den 19 maj i Bjerringbro tog kedjan ett viktigt steg mot dessa 125 butiker. Redan i juni 2015 öppnar ytterligare fem nya byggmarknader i Juelsminde, Store Heddinge, Bramming, Nexø och Hornslet. Det goda köpmanskapet, den platta organisationen och de låga priserna bidrar alla till jem & fix framgång och fortsatta tillväxt.