Ny inspiration på Shop Nordic

Se bilderna från vår imponerande monter på Shop Nordic mässan i Kista. Klicka på bilderna för att se dem i större format.
Expedit presenterade två montrar på årets Shop Nordic i Stockholm i april. Mässan är på väg att bli mötesplatsen för alla som arbetar med utveckling och realisering av koncept och design inom butiksinredning.

I Expedits ena, och största monter stod konceptuell inredning och inspirerande miljöer i fokus. Det är första gången Expedit i Sverige visar sina kompetenser på det sättet i mäss- sammanhang, och det har gett positiv feedback. – Vi visade att vi i allra högsta grad är en kompetent och nytänkande samarbetspartner  när det gäller design och kompletta koncept, säger direktören för Expedit i Sverige, Martin Møller.

– Vi på Expedit har bra insikt i tidens trender och konsumenternas beteende när det gäller shopping och det presenterade vi på årets Shop Nordic. Vi fick mycket positiv respons, både på den överordnade idén och på de många spännande detaljerna och materialen som visades i montern. – Det är branschens framtid att vara orienterade kring hela köpupplevelsen och att införliva butikens alla parametrar i inredningen.

Shop Nordic-mässan bjöd också på en rad spännande föredrag som bidrog till att ge inspiration och delad kunskap när det gäller framtidens detaljhandelslösningar.