space  

ButiksDesign expertis

En butikslösning från Expedit skapas utifrån verklig fackkompetens. I vår värld innebär det stor butiksdesign expertis i kombination med tidens trender. Vi arbetar inte bara utifrån butiksdesign eller ekonomi, utan sammanför de två världarna till innovativa, funktionella koncept med en optimal kommersiell potential.

Konceptet påbörjas hos vårt team med industridesigners eller med externa arkitekter och kundernas egna designbyråer, som med utgångspunkt i kundens universum skapar en inredning som stöttar butiksprofilen och förbättrar inköpsupplevelsen.

Eftersom vi har samlat designers och produktion under ett tak, ger det en kort process från idé till verklighet och säkerställer även att kunden får realistiska lösningar oavsett de ekonomiska ramarna.

 

Möt våra designers >>

 

Butiksdesign på Expedit
space  

Inspirerande butikslösningaR

Detaljhandelns verklighet är hård konkurrens. En konkurrens där den avgörande parametern är butiken, och framgångskriteriet är att kunden får en god upplevelse. Samtidigt är butiken även en arbetsplats som ska fungera för de anställda. Det ställer stora krav på butiksinredningen som på en och samma gång ska stötta butikens profil och främja försäljningen, vara spännande och inbjudande, flexibel och funktionell. 

Hos Expedit är vi experter på butiksinredning. Vår design baseret på interna eller externa designers har en strategisk grund och baseras på solid erfarenhet, den senaste kunskapen och en rejäl portion lekfullhet, vilket gör oss till en stark samarbetspartner när man ska utveckla nya butikslösningar.

Design - Expedit
space  

Den viktiga dialogen

Expedits inredningslösningar skapas i dialog med kunden. På så sätt får vi inblick i kundens identitet, produkter, behov och önskemål. Med utgångspunkt i detta och vår omfattande kunskap om marknaden, material och möjligheter definierar vi sedan uppgiften och skapar den optimala inredningslösningen.         

”Att valet föll på Expedit beror främst på att de var bäst på att omsätta mina tankar till inredning. Under hela processen fick jag 3D-skisser så att det inte skulle uppstå några missförstånd. Jag är väldigt nöjd med resultatet, men vad som är ännu viktigare är att kunderna älskar min nya butik, och vi har sett en tydlig framgång i omsättning och genomsnittsförsäljning per kund i ett annars krisdrabbat Danmark. Och det är vad som räknas i slutet av dagen.”

Jørgen Højrup Jensen

Design - Expedit
space  

Marknaden, möjligheterna och materialen

Inredning av den konkurrensstarka butiken kräver mycket mer än bara inventarier. Att utveckla en innovativ, framtidssäkrad och värdeskapande butikslösning med en tydlig profil kräver insikt, expertis och kunskap. Om marknaden, möjligheterna och materialen.

Och den insikten, expertisen och kunskapen har vi samlat hos Expedit. Så oavsett om det handlar om en helt ny butik, en ny shop-in-shop-lösning, eller att det befintliga konceptet ska fräschas upp, står vi redo att ge råd om och skapa den optimala inredningslösningen.

Design - samples - Expedit
 space