Vi har stor räckvidd

 
 
Att välja Expedit som inredningspartner är som att öppna en välsorterad verktygslåda. Eftersom vi har delat upp processen – från att idén infångas och konkretiseras, till dess att butiken står klar – ger vi kunden möjlighet att välja just det eller de verktyg som behövs till det aktuella projektet. Oavsett det handlar om utveckling, projektering eller realisering – eller hela paketet.

Klicka på fälten för att se mer

 The process wheel - Expedit
 Spacer

Butiksdesign liknar på många sätt ett byggprojekt. Vi är totalentreprenören och vårt breda produktsortiment är byggstenarna. Det gör det möjligt för oss att leverera nyckelfärdiga lösningar och genomföra hela processen från A till Ö med kunden i fokus.

Det betyder att Expedit kan hantera hela processen från koncept till färdig butik. Vi har dock delat upp processen i mindre delar så att kunden har möjlighet att välja det som passar dom, endast utveckling, projektledning, genomförande eller hela paketet.

Det är med andra ord kundens behov som avgör samarbetets omfattning. Men oavsett om det behövs designers, projektledare eller butiksinredare så förändras inte vårt fokus. I nära samarbete med kunden tar vi fram vi en funktionell och innovativ butikslösning som skapar mervärde.

Koncept - Expedit

Project management - Expedit After sales & service Production & sourcing Design & concept Project management