Swix öppnar nytt huvudkontor i Norge med Expedit som viktig samarbetspartner

I en ny och modern byggnad nära E-6 i Lillehammer har Swix skapat det som i folkmun kallas "världens största vallnings bod". I den nästan 10 000 m2 stora byggnaden som bland annat innehåller lager och kontorsutrymmen, har Expedit stått för konceptutveckling och leveranser till receptionsområde, butik, museum och outlet.
 
Samarbetet med Swix har pågått i ett års tid och inleddes redan innan första spadtaget togs. I det här projektet var vi tvungna att gå ifrån tankar kring traditionella butiker och istället tänka mer i riktning av showroom, mässor och shop-in-shop-lösningar. Utöver Swix egna produkter skulle det också finnas gott om plats för andra varumärken som Lundhags, Ulvang och Toko.
 

"Det har varit en lärorik och spännande resa tillsammans med några mycket engagerade och kunniga medarbetare på Swix", säger Geir Svendsen, administrativ chef för Expedit Norge. "Även om Swix har slagit upp portarna för allmänheten och vi har avslutat våra fysiska leveranser är projektet ännu inte avslutat. Nu ser vi fram emot en genomgång av de erfarenheter personalen får under de kommande veckorna – vårt mål är som alltid att vara ansvarsfulla, pålitliga och se till att kunden får bästa möjliga resultat för framtiden. Vi vill också rekommendera våra övriga kunder och samarbetspartners att besöka Swix i Lillehammer och om någon efter trevlig shopping har tid och lust att återkoppla så skulle vi verkligen uppskatta det. Till slut vill vi gärna tacka Swix för samarbetet och önska all lycka till med den fantastiska anläggningen på Blåswixvegen i Lillehammer."

Klicka på de små bilderna och se dem i stort format